Personlig profil

Kreativ ideskapare av film, musik och media.

Från konstskolor och på gränsen till nästan ett olagligt musikintresse parat med vurm för kamsporter kan vägen tyckas väldigt lång till ABB, telekombranschen, shipping, flygplatser och mötesrum inom läkemedelskoncerner!

Men egentligen är det kanske precis tvärtom. Det är just motsatserna som skapar möjligheter.

Jag har haft förmånen att resa i mitt arbete och erkänner utan omsvep att möte med karaktärer av rang skapar ödmjukhet. Att skissa idéer på servetter sen kväll på valfri restaurang i New York inför nästa dags filmarbete med teamet är ingen större skillnad från det lilla mötet med hantverkaren som behöver reklamblad för direktutskick. Små kunder stora visioner, stora uppdrag små utrymmen för spontana ändringar. Alla har olika vägar till målet och där ena parten använder hammare för att snabbast möjligt banka in budskap använder andra med betydligt mer sublima metoder förändra på lång sikt. Jag är bara verktyget!

Vad jag gör!

1
Film, video och foto.
Produktion av film, video och foto för alla storlekar och längder. Det handlar om vision kontra budget och vi kan tillsammans komma fram till vad som passar just din vision bäst.
2
Postproduktion med visuella effekter.
Jag har under många år producerat 3D-animation, grafiska lösningar och Visuella effekter som ett komplement eller fristående från film.
3
Musik och ljudeffekter.
Efter snart 50 års professionell karriär som kompositör och artist känns det självklart att integrera det kunnandet när musik till din film tas fram.